Kappaletavarakuljetukset Ylivieskassa ja koko Pohjois-Pohjanmaan alueella

Jyrki Heinonen Oy tarjoaa kattavat kuljetuspalvelut sekä yksityisille että yrityksille Ylivieskasta käsin koko Pohjois-Pohjanmaan alueella ja Kalajokilaaksossa. Hoidamme niin kappaletavarakuljetukset ja sopimuskuljetukset kuin muuttokuljetuksetkin. Raskaiden pianojen siirrot ovat erikoisosaamistamme. Kauttamme voit myös vuokrata kaluston käyttöösi erilaisia kuljetustarpeita varten. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, kun tarvitset kuljetusalan ammattilaisen palveluita!

Katso kaikki yhteystietomme

Muuttokuljetukset

Jyrki Heinonen Oy hoitaa kotisi tai yrityksesi muuttokuljetuksen Pohjois-Pohjanmaan alueella siistillä ja ajantasaisella kalustolla. 


Suurenkin irtaimiston muuttaminen onnistuu tilavalla kalustolla ja kokeneilta tekijöiltämme sujuvasti ja tehokkaasti.

Pianojen siirtäminen

Jyrki Heinonen Oy on erikoistunut siirtämään painavia pianoja ammattitaidolla. Piano on herkkä instrumentti, jonka turvallinen liikutteleminen vaatii asiantuntijuutta ja kokemusta.


Hoidamme pianojen siirrot koko Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Kappaletavarakuljetukset

Kuljetamme erilaiset, pienet ja suuret kappaletavarat lähelle ja kauas tarpeidesi mukaan. Jättämällä kuljetuksen ammattilaisen hoidettavaksi löytää tavara vastaanottajansa luo nopeasti. 


Tarjoamme joustavat palvelut kappaletavaroiden kuljettamiseen Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Kaluston vuokraus

Tarjoamme kalustoamme joustavasti vuokralle omiin kuljetustarpeisiisi. Vuokrattavanasi on pienemmät automme – pakettiauto sekä pieni kuorma-auto. 


Laadukkaalla kalustolla erilaiset kuljetukset onnistuvat vaivattomasti.

Sopimuskuljetukset

Suoritamme erilaiset sopimuskuljetukset yritysten tarpeisiin ajantasaisella kalustollamme. Säännölliset ja toistuvat kuljetukset hoituvat kanssamme varmasti ja sovittujen aikataulujen mukaisesti. Pitkäaikaiset ja tyytyväiset asiakassuhteet kertovat työmme laadusta ja palveluidemme toimivuudesta.